Interieuradvies

Interieuradvies!

Wij zijn interieurspecialist en geven dus uiteraard graag interieuradvies! Wij doen dit vanuit onze winkel in Arnemuiden. We zien meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken. 

Vraag interieuradvies direct aan!
Wil je graag een interieuradvies van ons? Kom dan eens langs in de winkel. Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in de winkel te maken. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0118-606905.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Meetservice van Colors@Home LavoirOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd..
  • De service van Colors@Home Lavoir!Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Lavoir
Van Cittersweg 2a-4 | 4341 RC Arnemuiden
Telefoon 0118-606905
E-mail lavoir@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.